Wij optimaliseren deze site met cookies

We gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring op de website te bieden. Tracking cookies worden geplaatst door derden om gepersonaliseerde advertenties te kunnen tonen, je internetgedrag te volgen en om je informatie te laten delen. Meer informatie over privacy.

Wij optimaliseren deze site met cookies

We gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring op de website te bieden. 

Culi Chef/Kok

Ben jij de nieuwe smaakmaker die de keukenbrigade van PLAN Nijverdal komt versterken? 

Gepassioneerde, veelzijdige CULI CHEF/KOK

(20 uur per week) 

 

Jouw uitdaging

Ken jij de kunst van professioneel koken? Gasten culinair en creatief verrassen, meenemen op een reis vol smaak, inspiratie en kennis. Vers, lokaal, (h)eerlijk of gerechten met een verhaal. Mensen laten ontdekken hoe lekker bewust eten & drinken kan zijn en wat het voor lichaam & geest kan doen. Soms gezond, soms gemak, soms puur genieten, soms een guilty pleasure. Meestal volgens plan of menu, maar ook anticiperen op een specifieke vraag. Van elk bezoek een beleving maken. Dat is de uitdaging die er ligt voor de nieuwe Culi Chef/Kok bij PLAN. Iets voor jou? Zet dan nu alle zintuigen op scherp. 

 

Over PLAN

PLAN is een bevlogen boutique club voor inspanning & ontspanning. Verrassend veelzijdig, grensverleggend, gepassioneerd, gemak en gastvrij. Maar vooral de favoriete plek van gasten om te genieten van sporten, ontspannen, eten & drinken, ontmoeten of (net)werken. 

Een (h)eerlijke ervaring voor ondernemende levensgenieters op een unieke locatie aan de rand van Nationaal Park “De Sallandse Heuvelrug”. Daar gaat dit team voor. Zo maken ze van een bezoek een beleving. Van een moment een herinnering. En maken ze hun motto ‘Enjoy ervery moment’ meer dan waar. 


Een kijkje in de keuken  

Bewust culinair genieten. Dat staat er op het menu. De veelzijdige PLAN boutique club beschikt namelijk over een eigen(zinnige) Club Lounge. Kleinschalig, sfeervol en zoveel meer dan een lunchroom. Uiteraard kan iedereen spontaan aanschuiven om te genieten van een kop koffie met wat lekkers of een lunch. Maar er komt veel meer uit de nieuwe, moderne keuken. Wat denk je van kookworkshops, business meetings, business & small bites organiseren of invulling geven aan thuisPLANnen of Culi plannen? En daar mag de nieuwe man of vrouw aan bijdragen. Dat smaakt naar meer toch? 

Kies je voor deze part time uitdaging bij PLAN? Dan wordt je onderdeel van team PLAN, maar vooral onderdeel van de keukenbrigade. Samen met de full time Culi Chef (die in de lead is in de keuken) en de gastvrouw vorm jij het team. Een jong team bomvol creatieve ideeën, potentie en een grote passie voor culinair verleiden of verrassen. 

 

Waarom kiezen voor PLAN 

Culi Chef worden bij PLAN dat is een bewuste keuze. Maar waar kies je precies voor? Wat maakt deze uitdaging als zelfstandig werkend kok nou anders of extra aantrekkelijk? Nou dit dus: 

  • Je krijgt de kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van een nieuw concept; bestaande uit sporten, eten & drinken, (net)werken en een PLAN academie. 
  • Je wordt onderdeel van een jong, ambitieus en multidisciplinair team. 
  • Je wordt echt gestimuleerd om creatief te koken. Vanuit je hart of passie. 
  • Je krijgt de kans om jezelf continu culinair uit te dagen en te ontwikkelen. 
  • Je hebt het in je om van eten & drinken een ware beleving te maken. 
  • Je bent in staat om deze uitdaging zelfstandig uit te voeren waar het moet en samen met je culi collega’s waar het kan. 
  • Je hebt de beschikking over een supermoderne keuken met apparatuur en tools waar jouw ogen als vakidioot van gaan stralen. 
  • Je kunt in deze functie starten met 20 uur per week, met de mogelijkheid om dit in de toekomst uit te breiden naar meer uren. 
  • Je bent flexibel, maar werkt vooral overdag. Van 10 tot 18/19 uur. 
  • De ondernemers achter deze boutique club zijn flexibel en stellen samen met jou de meest optimale PLANning samen. De maandag en/of dinsdag genieten in ieder geval de voorkeur. 
  • Uiteraard een marktconform salaris en sportieve secundaire arbeidsvoorwaarden. 


Dè Culi Chef/Kok bij PLAN 

De Culi Chef/Kok bij PLAN is zelfstandig, ondernemend, teamplayer, creatief, inventief, proactief en ambitieus. Letterlijk en figuurlijk een smaakmaker, maar vooral een aanwinst voor de keuken en een prettige collega binnen het team. De best fit? Een professional die 

  • Beschikt over een afgeronde koksopleiding. 
  • Beschikt over diverse jaren werkervaring als zelfstandig werkend kok. 
  • Een passie heeft voor culinaire beleving en koken echt als een kunst ziet. 
  • Zich thuis voelt in een klein, multidisciplinair team. 
  • Wil werken aan een nieuw concept in de markt, dat in augustus 2019 gestart is. 
  • De keuken volledig zelf kan runnen. 
  • De wil en motivatie heeft om zichzelf continu te ontwikkelen en uit te dagen het beste uit zichzelf, de keuken of het totale team te halen. 

 

Let’s do the match. 

Enthousiast? Zie jij het als een uitdaging om invulling te geven aan de rol van Culi Chef/Kok? Beschik jij over de juiste ingrediënten om deze functie tot een succes te maken? Zet dan nu alle zintuigen op scherp en neem vandaag nog contact op met het team van Pazzie for People.  




Eating is a necessity, but cooking is an art!
Ready to join this team?